27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σπανούλης: “Αυτό το καλάθι δεν θα ξεχάσω ποτέ”

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 και μετά το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, όπου πέτυχε αυτό το ιστορικό ρεκόρ, έλεγε πόσο πολύ τον τιμά αυτό και παραδέχθηκε πως το είχε στο μυαλό του πριν αρχίσει ο αγώνας.

"Είναι πολύ τιμητικό να γίνεται αυτό. Σκέφτομαι, ωστόσο, μόνο το τώρα. Είναι τιμή μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια και μου έδειχναν σεβασμό και εμπιστοσύνη. Αυτά, όμως, θα τα σκεφτώ πολύ αργότερα. Είμαι ακόμη εν ενεργεία παίκτης. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και τώρα αρχίζουν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας", είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για το αν προετοιμάστηκε διαφορετικά για το παιχνίδι ενόψει του ρεκόρ: "Λίγο ναι. Το είχα στο μυαλό μου και ήξερα ότι χρειαζόμουν 9 πόντους. Με επηρέασε κάπως η ατμόσφαιρα και οι άδειες εξέδρες".

Για το καλάθι του που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ: "Σίγουρα θυμάμαι το νικητήριο σουτ στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού, που χάρισε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό".

Για το αν σκεφτόταν το ρεκόρ όταν ξεκινούσε την καριέρα του: "Όχι. Δεν το σκεφτόμουν καν όταν ξεκινούσα. Μόνο την κάθε ομάδα που αγωνιζόμουν σκεφτόμουν πώς θα βοηθήσω. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε να παίξω μπάσκετ". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ