21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Σοφοκλής Μπίτας : «Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Γλαύκο»

Η ισχύς εν τη ενώσει...

Ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας του δίνει σήμερα (29/4, 17:00) ο Γλαύκος ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό της Αποθήκης την Αχαγιά' 82, με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει προβάδισμα ανόδου στην Β' Εθνική.

Έτσι, στις δηλώσεις το στο «westbasket.gr» μίλησε ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν για χρόνια μέλος της διοίκησης, και φέτος ο Σοφοκλής Μπίτας θέλησε να βοηθήσει χορηγικά με την ιδιότητα του φιλάθλου, ο οποίος βρίσκεται από 1998 στην ομάδα, αρχικά όταν ονομάζονταν Δάφνη πριν το 2006 ενώσει τις δυνάμεις της με τον Γλαύκο.

Ως και σήμερα δεν είχε τοποθετηθεί, αλλά πλέον λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας ανέφερε ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ενώ μίλησε για την επόμενη ημέρα και τα σχέδια του.

Πως βλέπεται το παιχνίδι της Κυριακής; Είχατε φανταστεί πως θα φθάσουν δύο ομάδες της ΕΣΚΑ-Η τόσο κοντά στην άνοδο στην Β’ Εθνική;

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα μου, οφείλουμε και πρέπει να διαφυλάξουμε την έδρα μας, για να φτάσουμε πιο κοντά από ποτέ στην άνοδο στην Β’ Εθνική. Χαίρομαι ιδιαιτέρως και για την πορεία της Αχαγιάς ’82 και εύχομαι να κερδίσει και αυτή την άνοδο έστω και μέσα από την διαδικασία των μπαράζ, όπως πέρσι η Κόρινθος.

Ξεκαθάρισε μας το τοπίο σχετικά με την φετινή σου ενασχόληση με την ομάδα του Γλαύκου;

Βρίσκομαι στην ομάδα από το ξεκίνημα της, η ομάδα του Γλαύκου ξεκίνησε σαν μια όμορφη παρέα, όπου προέκυψαν κουμπαριές σε ένα πολύ ωραίο κλίμα. Το καλοκαίρι άτυπα για μια εβδομάδα ήμουν πρόεδρος, αλλά προέκυψαν κάποιες διαφωνίες με μεμονωμένα άτομα του συμβουλίου, που με ώθησαν στο να απέχω για μια αγωνιστική χρονιά. Η αφορμή ήταν συγκεκριμένο θέμα, η ουσία για μένα όμως ήταν πολύ περισσότερα πράγματα που αφορούσαν για την λειτουργία της ομάδας. Φέτος, βοηθάω την ομάδα μου, με την χορηγία μου και με την παρουσία μου στο γήπεδο με την ιδιότητα του φιλάθλου.

Το καλοκαίρι θα επανέλθετε ως ενεργό μέλος της διοίκησης;

Προέχει το ματς της Κυριακής και η τελική κατάταξη της ομάδας. Όσο κοντά μπορεί να φαίνεται αυτό, τόσο μακριά μπορεί να είναι(!). Σε κάθε περίπτωση όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με τον σύλλογο, έχω δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς μαζί της, που συνηγορούν στο να με κάνει χαρούμενο τα βήματα προς τα εμπρός αυτής της ομάδας!

πηγή : www.westbasket.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ