26.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Σολωμός : «Δεν μπορώ να μην χειροκροτήσω τα νέα παιδιά» (pic)

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου ολοκλήρωσε χθες (27/5) την φετινή σεζόν, κερδίζοντας στο μπαράζ των ομάδων που πήραν τις τέταρτες θέσεις των ομίλων τους, την Αχαγιά 82 με 70-65, ενώ κατέκτησε και το κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ.

Ο Στέφανος Σολωμός, ένας εκ των πλέον έμπειρος αθλητών, έδωσε τα εύσημα στα νέα παιδιά που κατάφεραν να γίνουν ομάδα όπως ανέφερε, ενώ για τον ίδιο τόνισε ότι ξεκινάει άμεσα προετοιμασία για την 21η του χρονιά :

«Μια παρέα με 13 αγνώστους μεταξύ τους ξεκίνησε περσι το καλοκαίρι. Οι περισσότεροι εξ αυτών νέα παιδιά ηλικίας 18-23 που δεν τους ειχα ξαναδεί να παίζουν ποτέ και οι περισσότεροι απ αυτους δεν ειχαν ξαναπαίξει σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών. 
Μάιος 2018 η παρέα αυτή κατάφερε να γίνει ομάδα , άγγιξε την άνοδο, κατέκτησε ένα κύπελλο και τελικα τελείωσε νικήτρια στα μπαράζ κατάταξης χθες βράδυ στην Κόρινθο. Δεν μπορω να μην χειροκροτήσω την προσπάθεια αυτών των νέων παιδιών που ηταν καθημερινά στο γήπεδο χωρίς ίχνος εγωισμού και γεμάτοι όρεξη για δουλειά. Νέα πρόσωπα έκαναν την εμφάνιση τους στον χώρο και αυτό είναι που κρατάω περισσότερο από την φετινή χρονια. Οσο για μας, τις μεγάλο κοπέλες, οπως πολύ εύστοχα μου είπε ενας φιλος προπονητης περσι το καλοκαίρι, συνεχίζουμε την αναζήτησή της επιτυχίας και του ανταγωνισμού με όρεξη που ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ειχα σε αυτή την ηλικία. Σήμερα είναι Δευτέρα και αύριο θα είναι Τρίτη!!! Αύριο ξεκινάει η νέα προσπάθεια για μια ακόμη χρονια, την νουμερο 21».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ