31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Σοκ με Κάζινς (vids+pics)

Τραυματίας αποχώρησε από το «Smoothie King Center» ο Ντε Μάρκους Κάζινς, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντα.

O 27χρονος φόργουορντ/σέντερ χτύπησε στο αριστερό πόδι δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με τους Χιούστον Ρόκετς και εφόσον επιβεβαιωθεί η αρχική ιατρική γνωμάτευση, μέσα από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Στο πλευρό του στάθηκε, αμέσως, ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «βασιλιάς», που τον επέλεξε στην ομάδα του για το φετινό All Star Game, με το που άκουσε τα δυσάρεστα μαντάτα από τη Νέα Ορλεάνη έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Οι σκέψεις μου στον Ντε Μάρκους Κάζινς. Ελπίζω να είσαι καλά, φίλε». Ο ένας μετά τον άλλον, κι άλλοι NBAers, έγραψαν το σχόλιό τους για τον άτυχο φόργουορντ/σέντερ.

 

 

Οι «πελεκάνοι» πανηγύρισαν μεγάλη νίκη με 115-113 επί των «ρουκετών», με τον Ντε Μάρκους Κάζινς να προλαβαίνει να κάνει triple double με 15π., 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ενώ 27π. με 11 ριμπάουντ, πέντε ασίστ και ισάριθμα κοψίματα είχε ο Άντονι Ντέιβις, 21π. με εφτά ασίστ, πέντε ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο ο Τζρου Χόλιντεϊ και 20π. ο Ντάριους Μίλερ. Ο Κρις Πολ με 38π., ο Έρικ Γκόρντον με 27π. και ο Τζέιμς Χάρντεν με 23π., 11 ασίστ, πέντε ριμπάουντ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο ξεχώρισαν από τους φιλοξενούμενους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ