22.1 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Σοβαρές εξελίξεις στο Αιγάλεω…και όλα στον αέρα

Το Αιγάλεω αποτέλεσε μια από τις ομάδες που τα προηγούμενα δυο χρόνια πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία, φτάνοντας στην κατάκτηση των πρωταθλημάτων της Γ' Εθνικής αλλά και της Α' ΕΣΚΑ,  αλλά και σε ένα κύπελλο της ίδιας ένωσης.

Στο «Σίτι» η φετινή σεζόν ξεκίνησε με πολλά όνειρα, με τον Δημήτρη Λιόγα να επιστρέφει στο «Στ.Βενέτης» και τον Βαγγέλη Τζόλο να αποτελεί την πρώτη προσθήκη, αλλά το κλίμα εφορίας ήρθε να χαλάσει από τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα οι εξελίξεις στο Αιγάλεω είναι σοβαρές, το οποίο δεν θα συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο, και σίγουρα θα προσπαθήσει να αγωνιστεί με ένα περιορισμένο μπάτζετ στην κατηγορία, έχοντας πλέον άλλους στόχους. Έτσι, οι συμφωνίες που είχαν υπογραφεί δεν ισχύουν, με όλα να είναι στον αέρα, και το μέλλον να είναι ζοφερό τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Πλέον, ελεύθερος είναι ο Δημήτρης Λιόγας, ένας προπονητής που διέπρεψε την περσινή σεζόν με το Παγκράτι, καταφέρνοντας να το φέρει στην 4η θέση της Β' Εθνικής, και έχοντας 15-0 στην έδρα του, σε μια εξαιρετική σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ