17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σμιθ και Πρίντζετ «εκτέλεσαν» τον Άρη

Ο Ιωνικός Νικαίας νίκησε 85-73 τον Άρη και τον απέκλεισε από το Κύπελλο Ελλάδας, χάρη στη σπουδαία απόδοση του Άνταμ Σμιθ και του Σέιντ Πρίντζετ.

Οι δύο Αμερικανοί γκαρντ της ομάδας του Στέργιου Κουφού σκόραραν 20 και και 19 πόντους αντίστοιχα κι οδήγησαν εκ του ασφαλούς την ομάδα τους στην πρόκριση. Από την άλλη πλευρά ξεχώρισαν ο Μίλαν Μιλόσεβιτς και ο Μάριο Τσάλμερς. Αμφότεροι πέτυχαν από 15 πόντους.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο δεκάλεπτο το οποίο και ολοκληρώθηκε με 19-19, ενώ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου (38-37).

Η τρίτη περίοδος ανήκε στον Ιωνικό ο οποίος κυριάρχησε και μπόρεσε να αποκτήσει διαφορά εννιά πόντων στο 30' (63-54).

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ο Άρης θέλησε να αντιδράσει, όμως οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι κι έφτασαν με σχετική άνεση στη νίκη με 85-73.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ: Άνταμ Σμιθ και Σέιν Πρίντζετ συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο στην περιφέρεια για τον Ιωνικό και τον οδήγησαν εκ του ασφαλούς στη νίκη πρόκριση.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι γηπεδούχοι σούταραν με καλύτερο ποσοστό από τον Άρη σε δίποντα και τρίποντα, ωστόσο το στοιχείο που έκανε τη διαφορά, ήταν τα μόλις 7 λάθη τους, σε αντίθεση με τα 15 των «κίτρινων». Οι παραπάνω κατοχές βοήθησαν σημαντικά την ομάδα του Κουφού να πάρει τη νίκη.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ