24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σλούκας: Μεγάλη πρόκληση η Ρεάλ!

Δεν την λες και σταθερή ομάδα τη Φενέρμπαχτσε φέτος. Όχι πως είναι κάτι ασυνήθιστο για ομάδες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τέτοια περίοδο, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Είναι και το σημείο αναφοράς στις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα, λίγο πριν υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν είμαστε συνεπείς φέτος στο γήπεδό μας και είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε», τόνισε ο Έλληνας γκαρντ. «Είναι μια πρόκληση η Ρεάλ, γιατί είναι μια δυνατή ομάδα. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να παίξουμε έξυπνα, γιατί είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας πλάνο για το παιχνίδι. Μόνο έτσι θα νικήσουμε».

Μην νομίζετε πως τα όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέχουν: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ, παρά τις απουσίες. Βρήκαν τον τρόπο να παίξουν καλά και εννοείται πως μετά το πολύ κακό μας παιχνίδι απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα μπροστά στο δικό μας κοινό. Θα πρέπει γενικότερα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ