26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σλούκας: “Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες”

H μέρα ήταν και λίγο μέρα δικαίωσης για τον Κώστα Σλούκα. Η παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα δεν θα μπορούσε παρά να είναι η μεγαλύτερη δικαίωση όλης της προσπάθειας που κάνει εδώ και πολλά χρόνια, σε μια σεζόν που ήταν με διαφορά η καλύτερη της καριέρας του. Ο Έλληνας γκαρντ είχε σήμερα και την "υποχρέωση" της media day της Ευρωλίγκας ενόψει Final Four, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τον επιλέγει να κάτσει στο πάνελ, δίπλα στον αρχηγό της Φενέρμπαχτσε, Μελίχ Μαχμούτογλου.

"Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, καθώς βρισκόμαστε για μία ακόμη φορά στο Final Four. Υπήρχαν και υπάρχουν προβλήματα, αλλά ποτέ δεν τα χρησιμοποιήσαμε ως δικαιολογία. Προσπαθούσαμε και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο και το πρώτο βήμα είναι να πάμε στον τελικό της Ευρωλίγκας. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο".

Ο Σλούκας ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τους τραυματισμούς και πόσο έχουν επηρεάσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, μένοντας στο ίδιο μοτίβο στην απάντησή του: "Οι τραυματισμοί είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ούτε οι παίκτες, ούτε οι προπονητές. Όσοι είμαστε έτοιμοι θα παλέψουμε για τον μεγαλύτερο στόχο μας. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο σε αυτήν την προσπάθεια και ξέρουμε πως θα είναι εκεί, όπως πάντα. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για σαράντα λεπτά".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ