22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σλούκας: «Έκανα την καλύτερη επιλογή» (vid)

Με τα πλέον κολακευτικά λόγια μίλησε για το Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Κώστας Σλούκας, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε μακράν τον καλύτερο προπονητή με τον οποίο έχει συνεργαστεί.

Ο 28άχρονος γκαρντ έδωσε το παρών στο καμπ που διοργανώνει για έβδομη διαδοχική χρονιά ο Φιλαθλητικός στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης «Yuppi» και σε ερώτηση για το πώς είναι να αγωνίζεται υπό την τεχνική καθοδήγηση του Σέρβου προπονητή απάντησε: «Σε κερδίζει παρόλο που φωνάζει. Με τις φωνές του σε κάνει να παίζεις το παιχνίδι του, να παίζεις και για αυτόν. Ύστερα από ήττες είναι πολύ σκληρές οι ημέρες. Είναι δίκαιος, ωραίος, εκτός γηπέδου είναι φανταστικός, ό,τι πρόβλημα έχεις το συζητάει μαζί σου. Είναι ανοιχτός. Είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής που έχω δουλέψει».

Για το πώς είναι να αλλάζεις ομάδες, με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί επαγγελματικά στον Ολυμπιακό, τον Άρη και από το 2015 στο συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, εξήγησε: «Δεν μου αρέσει το συναίσθημα. Είναι η τρίτη φορά που αλλάζω ομάδα, στην αρχή δυσκολεύτηκα αρκετά, είχα τραυματισμούς, δεν ήταν όπως τα περίμενα, ήταν πολύ δύσκολα. Πλέον, όμως, αισθάνομαι καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ο κόσμος με αγαπάει, κι εγώ έχω δεθεί με τον κόσμο. Νομίζω πως έκανα την καλύτερη επιλογή που επέλεξα τη Φενέρμπαχτσε».

https://www.facebook.com/PanathlitikosSykeon/videos/2056049864705916/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ