25.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Σκόλα: «Αυτή η ομάδα έχει στοιχεία της χρυσής γενιάς»

Όλος ο μπασκετικός κόσμος ασχολείται τις τελευταίες ώρες με την Αργεντινή και αυτό το οφείλει στον ηγέτη της ομάδας της, Λουίς Σκόλα, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τα προγνωστικά που δεν ήταν υπέρ τους στην αρχή ενώ έκανε λόγο για χρυσή γενιά.

Δεν μπορούσε να είναι άλλος ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης εκτός από τον Λουίς Σκόλα μετά τη γεμάτη εμφάνισή του απέναντι στους Γάλλους με 28 πόντους και 13 ριμπάουντ. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης έκανε τις σχετικές δηλώσεις μιλώντας για στοιχεία χρυσής γενιάς.

«Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παίξω την Κυριακή. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τη Δευτέρα""Αλήθεια είναι μια πολύ όμορφη νίκη, εξασφαλίσαμε το μετάλλιο. Έχουμε ακόμη ένα εμπόδιο να ξεπεράσουμε. Μπορείς να κάνεις προγνωστικά και μετά να μην βγουν. Το είχε πει πολλές φορές παλαιότερα, αυτή η ομάδα έχει στοιχεία αυτής της χρυσής γενιάς. Μερικοί με κοίταζαν παράξενα και νόμιζαν ότι υπερέβαλα. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παίξω την Κυριακή. Δεν ξέρω τι θα συμβεί τη Δευτέρα» ήταν τα λόγια του 39χρονου άσου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ