27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκουρτόπουλος: «Ανταποκριθήκαμε καλά»

Παρότι δεν είχε την ίδια εικόνα στα δύο ημίχρονα του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ και τελικά ηττήθηκε με μια σχετικά μεγάλη διαφορά, ο Ηρακλής άφησε ικανοποιημένο τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» σημείωσε την καλή ανταπόκριση της ομάδας του σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα των Άνω Λιοσίων, παρά το πρώιμο σημείο της σεζόν και τις απουσίες της ομάδας του.

 


Ο τεχνικός του Ηρακλή είπε: «Ήταν το πρώτο τεστ για μας. Η ΑΕΚ έχει καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, παρόλα αυτά νομίζω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ανταποκριθήκαμε καλά. Είχαμε ένα κενό διάστημα στην αρχή του τετάρτου δεκαλέπτου. Δεν θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι σε στυλ επίσημου, με πολλά τάιμ άουτ, να κόψουμε το ρυθμό. Θέλαμε να δούμε τις αντιδράσεις των παικτών στην άμυνα και την επίθεση και να βγάλουμε τα συμπεράσματα, που πρέπει να βγάλουμε, για να στήσουμε σωστά την ομάδα».

 

 

Όσο για τη συνέχεια; Η αποστολή του Ηρακλή αφήνει πίσω της την Αθήνα για να βρεθεί στην Πάτρα εκεί όπου θα αντιμετωπίσει και τις δύο ομάδες της πόλης. Την Κυριακή (5/9) τον Απόλλωνα και τη Δευτέρα (6/9) τον Προμηθέα. «Για μας είναι σημαντικό να μπει ο Toney Douglas στο παιχνίδι και να λειτουργήσουμε πλέον ομαδικά. Έχουμε τις απουσίες των Douglas και Σκορδίλη και θέλουμε από την επόμενη βδομάδα, μετά τη σειρά αυτή των φιλικών να ετοιμάσουμε την ομάδα, όπως πρέπει» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ