24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκληρό μάθημα της υπερηχητικής ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Βαλένθια

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Βαλένθια μετατρέποντας το όνειρο της επιστροφής της στην EuroLeague σε εφιάλτη και διαλύοντάς τη στη «Φοντέτα» με 96-71.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης παρά τις πολλές αλλαγές το φετινό καλοκαίρι έδειξαν ότι ακόμα παραμένουν πανίσχυροι. Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας να προσφέρουν τα μέγιστα και οι γηπεδούχοι πρόβαλαν αντίσταση μόνο στο πρώτο ημίχρονο το οποίο ολοκληρώθηκε με 50-38, χάρη σε δύο τρίποντα στα πέντε τελευταία δευτερόλεπτα από Χίλιαρντ και Μπέικερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η «ομάδα του Στρατού» συνέχιζε το «πάρτι» στην έδρα των «νυχτερίδων» και στο 30' ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου έγραφε 54-76. Τα πάντα φυσικά είχαν κριθεί και στην τελευταία περίοδο οι δύο προπονητής δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει θριαμβεύτρια την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 96-71.

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΟΥ «ΘΑΝΑΤΟΥ» ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ: Μόνο χρόνο προσαρμογής δεν φαίνεται να χρειάζεται ο Μάικ Τζέιμς αλλά και ο Νταρούν Χίλιαρντ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Κολοσσού ήταν εξαιρετικός με 20 πόντους χωρίς να χάσει σουτ εντός πεδιάς, ενώ ο πρώην άσος της Μπασκόνια ηγήθηκε με 22 πόντους. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου υπήρξε μπλακ άουτ... Για τους ηττημένους, από το «ναυάγιο» διασώθηκε μόνο ο Μάικ Τόμπεϊ με 14 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ΤΣΣΚΑ ήταν σε όλα καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως αίσθηση προκάλεσαν τα 17/31 τρίποντα και το 54,8% σε εκτός έδρας παιχνίδι! Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι είχε ακριβώς τις ίδιες προσπάθειες και στα δίποντα, σουτάροντας επίσης 17/31.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ