26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκάνδαλο και «καυτό» ειδύλλιο στους Σίξερς

Απανωτά τα πλήγματα για τους Φιλαδέλφεια Σίξερς… Και σκάνδαλο και ειδύλλιο, που… τρομάζει, συγκλονίζουν τους 76ers το τελευταίο διάστημα.

Ο πρόεδρος και τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μπράιαν Κολάντζελο, πρωταγωνιστεί σε μια άνευ προηγουμένου ιστορία, καθώς σύμφωνα με το theringer.com είχε δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για να «ισχυροποιήσει» το προφίλ του, επικρίνοντας πρόσωπα εντός κι εκτός ομάδας. Πέντε λογαριασμοί την τελευταία διετία δημιουργήθηκαν στο Twitter, με την αμερικανική ιστοσελίδα να αναφέρει πως μέσω αυτών όχι απλώς ασκούσε κριτική σε παίκτες του Μπρετ Μπράουν, όπως οι Τζόελ Εμπίντ, Μαρκέλ Φουλτζ, Νέρλενς Νόελ και Τζαλίλ Όκαφορ (οι τελευταίοι δύο δεν είναι πλέον μέλη του ρόστερ), αλλά και έδινε στη δημοσιότητα προσωπικές πληροφορίες που προφανώς δεν έπρεπε να μαθευτούν. 

Στους ανώνυμους λογαριασμούς, που αποδίδονται στον 52άχρονο αξιωματούχο, γράφθηκε μεταξύ άλλων πως ο Εμπίντ είναι εγωιστής και ανόητος, πως η μητέρα του Φουλτζ διατηρούσε σχέση με τον προσωπικό του γυμναστή, ενώ ο Νόελ χαρακτηρίστηκε ως κακή επιρροή στα αποδυτήρια. Αποκαλύφθηκαν, παράλληλα, ιατρικά στοιχεία τόσο για τον 20άχρονο γκαρντ, νούμερο 1 επιλογή του ντραφτ του 2017, όσο και για τον Όκαφορ και δεν έλειψαν τα σχόλια ακόμα και για τον προκάτοχό του στους Σίξερς Σαμ Χίνκι, όπως και το Μασάι Ουτζίρι ο οποίος τον διαδέχθηκε ως GM στους Τορόντο Ράπτορς.

Ο ισχυρός άνδρας των εκπροσώπων της Φιλαδέλφειας έχει παραδεχθεί πως συνδέεται μόνο με τον έναν από τους πέντε λογαριασμούς, ο οποίος όμως ήταν και ο λιγότερο επικριτικός. Από την ομάδα απέφυγαν μέχρι στιγμής να πάρουν θέση. Αρκέστηκαν να ανακοινώσουν πως θα προχωρήσουν σε εκτεταμένη έρευνα και ανάλογα με το τι θα προκύψει θα προβούν στις αντίστοιχες κινήσεις.

Ντόμινο αποκαλύψεων με πολλαπλές αντιδράσεις

Οι… μπελάδες, πάντως, δεν σταματούν εδώ για τους 76ers. Νέο δημοσίευμα, του pagesix.com αυτή τη φορά, δημιουργεί έντονο «πονοκέφαλο» στις τάξεις της ομάδας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας ο Μπεν Σίμονς είναι ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες με την Κένταλ Τζένερ, η οποία είναι ετεροθαλής αδερφή των Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόι Καρντάσιαν. H 22άχρονη τηλεπερσόνα και μοντέλο διατηρούσε μέχρι πρόσφατα σχέση με έναν άλλον NBAer, τον Μπλέικ Γκρίφιν, αλλά αναγκάστηκαν να χωρίσουν -λόγω απόστασης- όταν ο παίκτης ανταλλάχθηκε από τους Λος Άντζελες Λέικερς στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ούτε ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ ούτε η Αμερικανίδα έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει μέχρι στιγμής τη σχέση τους, η οποία όμως προκαλεί ανησυχία για την εξέλιξη του 21χρονου Σίμονς, λόγω της φύσης του επαγγέλματος της Κένταλ Τζένερ. Εν συγκρίσει με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, πάντως, διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ουδέποτε προκάλεσε κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον 29χρονο φόργουρντ/σέντερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ