27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Σε καραντίνα οι Κινγκς, τρεις παίκτες με κορονοϊό

Συναγερμός σήμανε στους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά και το ΝΒΑ, καθώς τρεις παίκτες βρέθηκαν «θετικοί» στον κορονοϊό.

Σε ρυθμό επανεκκίνησης έχουν επανέλθει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τις ομάδες να μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των αγώνων, από τις 30 Ιουλίου στο Ορλάντο και την Disney World. Οι παίκτες επιστρέφουν σταδιακά στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για να ξεκινήσουν ομαδικές προπονήσεις, και -σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας- υποβάλλονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε τεστ για τον ιό COVID-19.

Μετά τους Νίκολα Γιόκιτς στους Ντένβερ Νάγκετς και Μάλκολμ Μπρόγκντον στους Ιντιάνα Πέισερς ακόμα τρεις παίκτες βρέθηκαν «θετικοί» και, μάλιστα, στην ίδια ομάδα. Ο λόγος για τους Μπάντι Χιλντ, Τζαμπάρι Πάρκερ και Άλεξ Λεν, με τους «βασιλιάδες» να μπαίνουν πλέον σε καραντίνα και τον προβληματισμό στο ΝΒΑ για το κατά πόσο πήραν τη σωστή απόφαση να συνεχίσουν τη φετινή σεζόν -που διακόπηκε τον περασμένο Μάρτιο- να εντείνεται.

«Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκα θετικός στο τεστ για τον COVID-19 και αμέσως απομονώθηκα στο Σικάγο, όπου και παραμένω. Αισθάνομαι καλά. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου στο Ορλάντο και να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση», ανέφερε ο Τζαμπάρι Πάρκερ, με τον Άλεξ Λεν να τονίζει από την πλευρά του: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Σακραμέντο Κινγκς για τη φροντίδα και το ΝΒΑ που χάρη στον πρωτόκολλό του μου επέτρεψε να βρω γρήγορα το πρόβλημα. Μπήκα σε ατομική καραντίνα και περιμένω με ανυπομονησία να πάρω το ελεύθερο, για να ενωθώ με τους συμπαίκτες μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ