29.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Σεφτέ με Πέινερς η Νταρουσάφακα

Η Νταρουσάφακα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα με το 71-63 να έρχεται μετά από ένα κακό παιχνίδι το οποίο έδειξε ότι αυτές οι δύο ομάδες θα είναι από της... χαμηλής ταχύτητας στην διοργάνωση.

Το ματς είχε πολλές και σημαντικές διακυμάνσεις, όπως το 0-14 των Μαυροβούνιων που τους έφερε στο 25-14 του δεκαλέπτου ενώ οι Τούρκοι είχαν προγηθεί με 14-11 στο 6'30'.

Το ημίχρονο ήταν 39-35 με τον Ζάνις Πέινερς να έχει πάρει πάνω του την Νταρουσάφακα, το... απελπιστικό τρίτο δεκάλεπτο εκατέρωθεν, έληξε με 53-49 και μετά την ύστατη αντεπίθεση της Μπούντουτσνοστ, ο Πέινερς "όπλισε" και με συνεχόμενους προσωπικούς πόντους καθάρισε το ματς για τους Τούρκους.

ΖΕΣΤΟΣ: Ο Ζάνις Πέινερς είχε δείξει και στα μέρη μας, στο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ ότι είναι ένας ικανότατος σκόρερ. Απόψε μετέτρεψε το τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα σε προσωπικό του σόου και ήταν τα σίγουρα χέρια που οδήγησαν στην νίκη την Νταρουσάφακα.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Για ομάδα από την πρώην Γιουγκοσλαβία, το ποσοστό 38,9% είναι τραγικό. Αυτό είχε η Μπούντουτσνοστ και μάλσιτα σε λίγες προσπάθειες, 14/36 και δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στον αγώνα.

 ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ