21.2 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Σενγκέλια: “Όνειρο να είμαστε στο “δικό μας” φάιναλ φορ”

Ο Τόρνικε Σενγκέλια είναι εκεί και θα μείνει εκεί. Υπέγραψε ως το 2022 όπως ανακοινώθηκε χθες και όπως δήλωσε σήμερα με την προετοιμασία της ομάδας να έχει αρχίσει αυτό που θέλει είναι να δει την Μπασκόνια να πηγαίνει ως πιο "μακριά" γίνεται μέσα στη χρονιά.

"Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη σε αυτή την πόλη και αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Κάθε χρόνο προσπαθώ να είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου, να γίνομαι καλύτερος. Θα προσπαθήσω γι αυτό στο παρκέ, αλλά και στα αποδυτήρια".

Το γεγονός ότι το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας θα γίνει στην Μπασκόνια δεν δημιουργεί έξτρα πίεση στον Σενγκέλια: "Δεν πρέπει να είναι πίεση, αλλά χαρά. Πάντα κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Μακάρι να εκπληρώσουμε ένα μεγάλο όνειρο και να παίξουμε στο φάιναλ φορ στο δικό μας σπίτι. Να είμαστες παρόντες στο "δικό μας" φάιναλ φορ".
Όσο για την απόφασή του να παραμείνει; "Δεν μου αρέσει να αλλάζω ομάδα κάθε χρόνο. Οι μεγάλες ομάδες είναι πολλά χρόνια μαζί και για εμάς είναι μια σημαντική λεπτομέρεια αυτή. Όπως και η παραμονή του προπονητή στο πόσο του με τον οποίο μοιραζόμαστε την ίδια νοοτροπία. Δεν υπάρχουν προσωπικές βλέψεις και επιδιώξεις. Όλοι είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο "μακριά' μέσα στη σεζόν.  Θέλω να κερδίζω και αυτή η ομάδα, όπως και ο κόσμος της αξίζουν να πανηγυρίσουν έναν τίτλο.".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ