25.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαχπατζίδης : «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε»

Στο Ρέθυμνο ταξιδεύει ο Κόροιβος, ο οποίος φιλοξενείται από την τοπική ομάδα για την 2η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League, έχοντας ως παρακαταθήκη της νίκη της πρεμιέρας στην Αμαλιάδα με τον Άρη.

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης μέσω του προσωπικού του μπλοκ τόνισε ότι η ομάδα του ταξιδεύει στην Κρήτη έχοντας πίστη και προσήλωση στο πλάνο του Ντίνου Καλαμπάκου.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε

Γεια σας και πάλι. Στο διάστημα που πέρασε από την τελευταία μας επικοινωνία η ομάδα μας πανηγύρισε μία σημαντική επιτυχία. Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Πρωτάθλημα STOIXIMAN.GR Basket League, νικώντας στο γήπεδό μας στην Αμαλιάδα τον Άρη. Θέλαμε πολύ να αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας με θετικό τρόπο και να κάνουμε μία καλή αρχή που θα μας έδινε αφενός τους πρώτους 2 βαθμούς κι αφετέρου ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια και τα καταφέραμε.

Παίξαμε ομαδικά, ενωμένοι όλα τα παιδιά, προσπαθήσαμε πολύ, βγάλαμε στο παρκέ πράγματα από αυτά που ζητάνε από εμάς οι προπονητές μας και βάσει του τεχνικού πλάνου που υπήρχε πριν τον αγώνα κατορθώσαμε να κερδίσουμε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης.

Φυσικά, η χαρά και τα πανηγύρια κράτησαν μόνο ένα βράδυ, αυτό της Κυριακής. Εξάλλου δεν μπορείς να ενθουσιάζεσαι με μία νίκη, πόσο μάλλον όταν αυτή σημειώνεται μόλις στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε καλά ότι έχουμε μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε, δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά γι’ αυτό και ο στόχος είναι να χαμογελάμε και να πανηγυρίζουμε όχι τώρα, αλλά στο τέλος της σεζόν.

Το Σάββατο θα δώσουμε το δεύτερο αγώνα μας σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο είναι πάντα μία ομάδα ποιοτική, με καλούς παίκτες και οργάνωση, που έχει υψηλούς στόχους σε κάθε σεζόν. Με την ίδια προσήλωση στο πλάνο μας και δίνοντας το 100% των δυνάμεων μας ο καθένας από εμάς, τους παίκτες, θα μπούμε στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ