22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Σίνγκλετον: «Κι εγώ θα πλήρωνα για το Παναθηναϊκός-Ρεάλ»

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που θα έχουν… πολλή δουλειά στον αυριανό (24/11, 21.00) αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ. Όχι πως κάποιος θα είναι… χαλαρός έχοντας απέναντί του την ισπανική ομάδα.

«Θα είναι δύσκολος αγώνας για εμάς, αλλά και για τη Ρεάλ», ξεκαθαρίζει ο Σίνγκλετον: «Αυτοί θα έρθουν εδώ, για να αντιμετωπίσουν εμάς. Είμαστε η ομάδα με το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ τα τελευταία δύο χρόνια και θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει εξαιρετικά και είναι σχεδόν πάντα στα φάιναλ φορ. Οι τραυματισμοί που έχουν αντιμετωπίσει έχουν βοηθήσει άλλους παίκτες να βγουν μπροστά. Πιστεύω σε εμάς, στις δυνατότητές μας και πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς ήρθε με τη σειρά του στην κουβέντα: «Η Ρεάλ έχει δέκα παίκτες με παραστάσεις ΝΒΑ και πολλούς που έχουν μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Ο Ντόντσιτς είναι ένας μεγάλος παίκτης, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε κάθε παίκτη της Ρεάλ και όχι μόνο έναν».

Τα στοιχεία από τη διάθεση των εισιτηρίων δείχνουν πως ο αγώνας θα είναι πιθανότητα sold out: «Κι εγώ θα πλήρωνα για να δω έναν αγώνα Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης. Ο κόσμος θα έρθει να δει έναν μεγάλο αγώνα. Ο κόσμος μας πιστεύει, αλλά εμείς έχουμε ακόμη πολλά να δώσουμε και να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα μπορούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ