26.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Σέρχιο… Ντε Κολό!

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έπαιξε και για τον Νάντο Ντε Κολό, που ήταν καθηλωμένος στον πάγκο με τραυματισμό, πήρε από το χέρι την ΤΣΣΚΑ και την οδήγησε σε νέα νίκη επί της Χίμκι (89-84), με την οποία έκανε το σκορ 2-0 στη σειρά και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Το σκηνικό του πρώτου αγώνα επαναλήφθηκε και στον δεύτερο, καθώς η Χίμκι ήταν ξανά καλά διαβασμένη και κυρίως αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Με εξαιρετικά ποσοστά στα τρίποντα και τους Γκιλ και Άντερσον να τραβούν στο σκοράρισμα μετά το πολύ καλό ξεκίνημα του Σβεντ είχε συνεχώς το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με 46-43 υπέρ της.

Όμως στο δεύτερο μέρος η ΤΣΣΚΑ ανέβασε την πίεσή της στην άμυνα και για τα υπόλοιπα φρόντισε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, που έκανε τα πάντα στο παρκέ. Σκόραρε πάσαρε, έπαιζε άμυνα και κυρίως ήταν εκεί όταν η ομάδα του τον χρειαζόταν. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Κόρι Χίγκινς, ενώ για μια ακόμα φορά πολύ καλή δουλειά μέσα στη ρακέτα έκανε ο Οθέλο Χάντερ, που κι αυτός κάλυψε επαρκώς το κενό του άλλου τραυματία της ΤΣΣΚΑ, Κάιλ Χάινς, Η Χίμκι είχε σε μεγάλη μέρα τον Άντονι Γκιλ κι αν έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι και το 35', αυτό το οφείλει κατά βάση σε αυτόν, καθώς ο Σβεντ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στην άμυνα της ΤΣΣΚΑ και ήταν πολύ άστοχος (2/9 τρίποντα).

Ο ΗΓΕΤΗΣ: Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήταν ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα για την ΤΣΣΚΑ, τελειώνοντας τον αγώνα με ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ. 26 πόντοι και 10 ασίστ ήταν ο απολογισμός του.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ΤΣΣΚΑ σούταρε με 58% στα δίποντα, αντίθετα η Χίμκι είχε μόλις 43% κι αυτή η διαφορά ευστοχίας απέβη καθοριστική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ