31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Σέζνι και VAR… εξόργισαν τον Νέντοβιτς! (vids)

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είδε την αγαπημένη του Γιουβέντους να... γκελάρει στην πρεμιέρα της Serie A, σχολιάζοντας "εκνευρισμένος" στο Twitter την απόδοση του Βόιτσεχ Σέζνι αλλά και το VAR!

Η δράση στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης ξεκίνησε για τα καλά αυτό το Σαββατοκύριακο και πολύς κόσμος, παρακολουθεί τις αγαπημένες του ομάδες στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες να επιστρέφουν στη δράση. Έτσι και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος είναι γνωστός ποδοσφαιρόφιλος και φίλος της Γιουβέντους, είδε την "Γηραιά Κυρία" να μένει ισόπαλη στο 2-2 με την Ουντινέζε, ύστερα από μία γκάφα του τερματοφύλακά της, Σέζνι, κάτι που έκανε τον Σέρβο άσο του Παναθηναϊκού έξαλλο!

"Πρέπει να αλλάξουμε τερματοφύλακα, αρκετά!" θα γράψει στο πρώτο του "τιτίβισμα" ο Νέντοβιτς, για να συνεχίσει "Έλα φίλε, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει" αναρτώντας και ένα βίντεο του λάθους του Πολωνού τερματοφύλακα.

https://twitter.com/nedovic1624/status/1429512211068768256

Λίγη ώρα αργότερα, ο Σέρβος είδε την ομάδα του να αποτυγχάνει να πάρει τη νίκη, καθώς το γκολ του Ρονάλντο στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR, μία απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στον Νέντοβιτς, ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον Video Assistant Referee!

https://twitter.com/nedovic1624/status/1429511048206426118

Δείτε τη φάση και κρίνετε... μόνοι σας:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ