19.7 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Σάρας: “Θα πρέπει να με πετάξετε έξω για να φύγω”

Πέρυσι τέτοια εποχή γινόταν η ίδια κουβέντα που γίνεται φέτος τέτοια εποχή: Τι θα κάνει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Θα μείνει στην Ζαλγκίρις και στο αγαπημένο του Κάουνας ή θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλες πολιτείες και άλλες ομάδες; Την απάντηση έδωσε νωρίς νωρίς ο ίδιος. Λίγο μετά τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσε με 3-1 από το Final Four της Ευρωλίγκας ο Σάρας ρωτήθηκε για τις προθέσεις του και να τι απάντησε.

"Θα πρέπει να πετάξετε έξω, να με κλωτσήσετε και με τα δύο σας πόδια για να φύγω από εδώ. Εκτός αν συμβεί κάτι απίστευτο, κανένα θαύμα".

Ο Γιασικεβίτσιους δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ζαλγκίρις και τον τρόπο που του φέρονται όλοι στην ομάδα, όπως δεν έκρυψε και την στενοχώρια του για τον αποκλεισμό: "Έχω μια παράξενη αίσθηση βαθιά στην καρδιά μου. Νομίζω πως δεν εκμεταλλευτήκαμε όλες τις ευκαιρίες μας σε αυτή τη σειρά. Έχω πάθει λίγο... ψύχωση με αυτά τα μόλις έξι φάουλ που κάναμε σε δύο δεκάλεπτο. Αλλά αν σκεφτείς τι περάσαμε όλη τη σεζόν, η χρονιά μας στην Ευρωλίγκα ήταν εκπληκτική. Ίσως να ήμουν πολύ αισιόδοξος, αλλά ένιωσα πως είχαμε μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα θαύμα".

Εννοείται πως ρωτήθηκε και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Χάσαμε από μια απίστευτη ομάδα με εκπληκτικούς παίκτες και πρόεδρο.. Προπονητή; Ε, εντάξει... Είναι οκ... Μην με ρωτάτε για τον Ζέλικο!"

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο μάθημα της σεζόν; "Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα φέτος είναι πως δεν πρέπει να πανικοβάλεσαι και ποτέ να μην αλλάζεις την φιλοσοφία σου. Αν αρχίσεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου μετά πό ήττες και αλλάξεις κάτι, αυτό σημαίνει πως πλέον δεν υπάρχει φιλοσοφία στην ομάδα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ