23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάκοτα: «Ο χρόνος πιέζει»

Δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες η ΑΕΚ στο Basketball Champions League, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Η «Ένωση» αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (11/12) για την Ισπανία, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της με την Εστουδιάντες στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής (12/12, 21.30), με τον προπονητή της να εξηγεί: «Ο χρόνος πιέζει... Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση. Οι μεγάλοι και σημαντικοί αγώνες συνεχίζονται για εμάς. Είναι προφανές ότι έχουμε μια δυσκολία για πλήρη ανάλυση της αυριανής (12/12) αντιπάλου μας λόγω συνθηκών. Στο αεροπλάνο και στην αποψινή προπόνηση θα προσπαθήσουμε να "διαβάσουμε" την Εστουδιάντες. Έτσι ή αλλιώς στόχος μας στην Ευρώπη είναι πια μόνο νίκες. Πάντα στην ΑΕΚ είναι μόνο νίκες».

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν έχει κλείσει ούτε εβδομάδα στην επιστροφή του στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», παρ’ όλα αυτά παρουσίασε ήδη την πρώτη επιτυχία του, με τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. «Φιλοσοφία μου είναι η σταδιακή βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς με υπομονή και δουλειά», παραδέχθηκε για τους στόχους του από εδώ και πέρα με την ΑΕΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ