21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάκοτα: “Μπορούμε την ανατροπή”

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Τσεχία, όπου την Τετάρτη το βράδυ θα επιδιώξει κάτι που εκ πρώτης όψεως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Να ανατρέψει το -10, με το οποίο έχασε από τη Νίμπουρκ στο ΟΑΚΑ την περασμένη εβδομάδα και να προκριθεί στην προημιτελική φάση του Basketball Champions League. Η εμφάνιση τόσο της ΑΕΚ όσο και της Νίμπουρκ την περασμένη εβδομάδα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στην Ένωση, όμως ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν χάνει την πίστη του:

«Σ΄αυτό το διάστημα των δύο μηνών, που βρίσκομαι ξανά στον πάγκο της ΑΕΚ, μπορώ να πω ότι το μοναδικό λάθος ήταν η αντιμετώπιση και η στρατηγική μας απέναντι στη Νίμπουρκ. Θέλω να πιστεύω, ότι μπορούμε ν’ αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να κάνουμε την ανατροπή στην υπόθεση πρόκριση. Η Νίμπουρκ είναι καλή ομάδα, το είδαμε όλοι στο ματς του ΟΑΚΑ. Ήταν εξ αρχής το φαβορί και παραμένει το φαβορί, μετά και το πλεονέκτημα των δέκα πόντων, που απέκτησε. Ελπίζω να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε στην πρώτη αναμέτρηση, να μπούμε στο παρκέ με αυτοπεποίθηση και να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Η αποστολή της ΑΕΚ ταξίδεψε στην Τσεχία με επικεφαλής τον ίδιο τον Μάκη Αγγελόπουλο, ενώ σε αυτήν μετέχει και ο Βινς Χάντερ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είναι τραυματίας και δεν έπαιξε στον αγώνα με τον Κόροιβο. Ο Σάκοτα θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Αμερικανό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ