21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάκοτα: “Δεν ξέρω γιατί δεν σούταρε ο Μπάρλοου”

Στα πολλά εύστοχα τρίποντα που σούταρε η Στρασμπούρ απέδωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα την ήττα της ΑΕΚ, ενώ "άδειασε" τον Κέλσι Μπάρλοου για την τελευταία φάση, που δεν σούταρε την μπάλα, λέγοντας ότι δεν μπορεί να το εξηγήσει:

"Δεχθήκαμε πολλά τρίποντα στα τελευταία δευτερόλεπτα των επιθέσεων. Ήταν όπως το παιχνίδι με την Μπάνβιτ. Δεν αντιδράσαμε όταν άρχισαν να βάζουν αυτα τα τρίποντα και δεν το πιστέψαμε. Η τελευταία επίθεση δεν είχε καλή οργάνωση και δεν υπάρχει εξήγηση γιατί ο Κέλσι δεν σούταρε. Δεν ξέρω αν θα έμπαινε, αλλά τουλάχιστον να είχαμε την ευκαιρία.

Έχουμε προβλήματα απέναντι σε ομαδες που σουτάρουν πολύ και καλά. Χάσαμε τη διαφορά που πήραμε στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό είναι το παράπονό μου.

Δεν μιλάω για θεωρητικές πιθανότητες. Όταν ήρθα εδώ ήθελα να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ήθελα να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Όλοι παραπονιούνται ότι δεν έχουμε καλό σουτ, αλλά δεν υπάρχουνι σουτέρ στην αγορά. Υπάρχουν συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια και προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι".

Από τη μεριά του ο Ντελρόι Τζέιμς είπε: "Kάναμε πολλά λάθη, παρόλα αυτα είχαμε ευκαιρία στο τέλος να κερδίσουμε. Είναι σκληρό που χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Δεν φταίει που δεν σούταρε ο Κέλσι. Παλεύεις για να πάρεις καλή θέση για να σουτάρεις, αλλά δεν ξερεις τι θα γίνει στο τέλος".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ