25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ρεκόρ καριέρας, αλλά ήττα για Ντόρσεϊ (vids)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έπιασε καλή απόδοση στο «Bankers Life Fieldhouse», αλλά οι Ατλάντα Χοκς γνώρισαν την ήττα με 112-87 από τους Ιντιάνα Πέισερς.

Ο ομογενής γκαρντ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «γερακιών» με 18π. (όλοι επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο) που αποτελούν ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ, έχοντας και τέσσερα ριμπάουντ, ενώ 15π. με τέσσερις ασίστ, ένα ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο τελείωσε ο Ντένις Σρέντερ, με 12π., πέντε ριμπάουντ, δύο ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα ο Μάικ Μουσκάλα και μόλις 3π. είχε ο Ταουρίν Πρινς. Στα χαμηλά έμειναν και οι Τζον Κόλινς (8π., έξι ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο) και Ντιουέιν Ντέντμον (8π., εφτά ριμπάουντ, δύο κλεψίματα, μία ασίστ, ένα κόψιμο).

Οι γηπεδούχοι είχαν ηγέτη επιθετικά τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 21π., «διπλός» ήταν ο Μάιλ Τέρνερ με 17π. και 12 ριμπάουντ, ενώ 17π. με πέντε ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ και δύο κλεψίματα είχε ο Βίκτορ Ολαντίπο και 18π. με εφτά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και δύο κλεψίματα ο Κόρι Τζόσεφ. Έτσι, έφθασαν στη δωδέκατη εντός έδρας νίκη τους σε δεκαπέντε αγώνες που έχουν δώσει στην Ιντιανάπολις μες στο 2018.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ