26.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ραζνάτοβιτς: “Ανυπομονώ να δω Σπανούλη-Βούκτσεβιτς στον πάγκο”

Όπως έγινε γνωστό ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στο μπάσκετ, ως προπονητής τη φορά αυτή, για να καθίσει στον πάγκο σε τουρνουά "Next Generation" της Ευρωλίγκας, ενώ ο Ντούσαν Βούκτσεβιτς θα επιστρέψει ως assistant coach. 

Αυτή η είδηση δεν έμεινε... ασχολίαστη από τον γνωστό ατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που αποθέωσε τους δύο και εξέφρασε μέσω ανάρτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την ανυπομονησία του να δει τι θα κάνουν Σπανούλης και Βούκτσεβιτς στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην ανάρτησή του:  

"Όταν έχεις σωστή εκπροσώπηση, το τέλος της επαγγελματικής σου καριέρας είναι στην πραγματικότητα μία ευκαιρία για τους παίκτες να εξελιχθούν σε άλλους ρόλους. Η δουλειά μου είναι να δημιουργήσω και να δω αυτές τις ευκαιρίες για τους πελάτες μου και να προσπαθήσω να τους βρω ρόλους που θα τους κρατήσουν κοντά στο άθλημα που αγαπούν. Μετά από το τέλος μίας από τις πιο κυριαρχικές καριέρες στην Ευρώπη, ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει νέο ρόλο ως προπονητής για τους επίλεκτους παίκτες στις ομάδας της "Adidas Next Generation" σε κάθε τουρνουά, όπως και στο Βερολίνο. Ένας άλλος παλαίμαχος παίκτης με πετυχημένη καριέρας, ο Ντούσαν Βούκτσεβιτς, θα επιστρέψει στα παρκέ της EuroLeague στον ρόλο του ασίσταντ κόουτς. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω από κοντά τι θα κάνουν αυτοί οι δύο στον πάγκο ως στρατηγοί".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ