23.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ρίβερς: «Γρήγορη η προσαρμογή μου στον ΠΑΟΚ»

Τα λόγια του Άρη Λυκογιάννη για τον Ντιμίτρι Ρίβερς, περιέγραψαν την παρουσία του Αμερικανού στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό: «Ο Ρίβερς έχει μεγάλη αθλητικότητα, καλύπτει το κακό φεγγάρι του ΝτιΛέο. Μας βοήθησε πολύ, έβγαλε ενέργεια παρά το ότι μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι» είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ. Τι έκανε ο Αμερικανός;

 


Ο Ρίβερς όντως «έκρυψε» με ιδανικό τρόπο την κακή μέρα στην οποία φάνηκε να βρίσκεται ο ΝτιΛέο. Έπαιξε περισσότερο από τα δύο πρώτα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Στρασμπούρ και τη βοήθησε σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Ο Αμερικανός είπε μετά το ματς της Πυλαίας: «Είναι ωραία να ξεκινάς με νίκες τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα, όμως πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαι ενθουσιασμένος, στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος διαρκώς κοιτώντας τα αρνητικά και τα θετικά μου στοιχεία. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι σε άμυνα και επίθεση. Κάποιες μέρες τα σουτ δε θα μπουν, εκεί πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις».

 


Αναφερόμενος στη διαδικασία προσαρμογής του στον ΠΑΟΚ, ο Ρίβερς είπε: «Είμαι ικανοποιημένος με όλα, τον κόσμο, τους προπονητές, το πώς με υποδέχτηκαν όλοι. Είναι μια γρήγορη προσαρμογή που πρέπει να κάνω στην ομάδα. Παίζω και στις δύο θέσεις, όπου χρειαστεί στο «3» ή στο «4» για να βοηθήσω την ομάδα και όπου νομίζει ότι είναι προτιμότερο ο κόουτς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ