25.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ρένφροε και Ντόελμαν αφήνουν την Μανρέσα

Η Μανρέσα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις που σχεδόν κάθε χρόνο παρουσιάζονται στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η ισπανική ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας υπό τις οδηγίες πλέον του Ζοάν Πενιαρόγια, που μετά από χρόνια άφησε την ΜόραΜπανκ Ανδόρρα και επέστρεψε στην πόλη και στην ομάδα στην οποία είχε θητεύσει ως παίκτης. Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου όμως δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα, καθώς Άλεξ Ρένφροε και Τζάστιν Ντόελμαν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, αφήνουν την ομάδα.

Ο Άλεξ Ρένφροε είχε όρο στο συμβόλαιό του ο οποίος του επέτρεπε να αφήσει την ομάδα πριν την 1η Ιανουαρίου 2019. Ο Αμερικάνος γκαρντ έκανε χρήση του όρου αυτού και αποτελεί παρελθόν για την Μανρέσα. Οι πληροφορίες λένε πως έχει ήδη συμφωνήσει με την Παρτιζάν. Στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα είχε 14,1 πόντους μέσο όρο με 47% στα τρίποντα και ήταν τρίτος σε ασίστ με 6 μέσο όρο, καθώς και τρίτος σε αξιολόγηση. O Ρένφροε με μια σειρά tweet ευχαρίστηκε την ομάδα και τον κόσμο της.

Η περίπτωση του Ντόελμαν είναι διαφορετική, καθώς και πάλι ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Με μήνυμά του επικαλείται οικογενειακούς λόγους, ευχαριστεί τους πάντες στην Μανρέσα και τονίζει πως δεν είναι ένα "αντίο", αλλά ένα στο επανιδείν". Στο πρωτάθλημα είχε μέσο όρο 8.7 πόντους και 4.5 ριμπάουντ, έχοντας καταφέρει όμως να παίξει μόνο σε έξι από τα 13 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η Μανρέσα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ