23.6 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Ράπτορς έτοιμοι για τίτλο (vids)

Οι Τορόντο Ράπτορς «άλωσαν» ξανά την «Oracle Arena», κερδίζοντας με 105-92 τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, κι απέχουν πλέον μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία τους στο ΝΒΑ.

Με τον Καουάι Λέοναρντ να έχει 36π. και δώδεκα ριμπάουντ, τον Πασκάλ Σιάκαμ 19π. και πέντε ριμπάουντ και το Σερτζ Ιμπάκα 20π. οι «πτερόσαυροι» έκαναν το 3-1 στους τελικούς στο «μαγικό κόσμο», με το επόμενο ματς να γίνεται στην έδρα τους, στη «Scotiabank Arena». Με νίκη θα πανηγυρίσουν για πρώτη φορά τον τίτλο, στην «παρθενική» συμμετοχή τους στους τελικούς. Άλλους 10π. με εφτά ασίστ είχε ο Κάιλ Λόουρι και 9π. με εφτά ριμπάουντ ο Μαρκ Γκασόλ.

https://www.youtube.com/watch?v=_i0rU27PJRU

Ο Κλέι Τόμπσον, που επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «πολεμιστών» με 28π., ο Στεφ Κάρι σκόραρε 27π. με 9/22 σουτ εντός παιδιάς και ο Ντρέιμοντ Γκριν άγγιξε το triple double με 10π., εννέα ριμπάουντ και δώδεκα ασίστ. Επανήλθε και ο Κεβόν Λούνεϊ και συνείσφερε 10π. και έξι ριμπάουντ, ενώ απουσίασε και πάλι και ο Κέβιν Ντουράντ.

https://www.youtube.com/watch?v=UisEIcvpOpo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ