26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πόουπ αντί Μαργαρίτη με έγκριση του BCL

Με μία σημαντική απώλεια θα κάνει ο ΠΑΟΚ αύριο το μακρινό ταξίδι προς την Τενερίφη. Οι αμφιβολίες που εκφράστηκαν εξ αρχής για τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαργαρίτη στην αποστολή επιβεβαιώθηκαν με τον αρχηγό του Δικεφάλου να μένει εκτός μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον δεξί αγκώνα στο ματς με τον Ήφαιστο.

 


Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη ωλενιαίου πλαγίου συνδέσμου στο δεξί αγκώνα, στον οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί νάρθηκας. Για τον Μαργαρίτη όμως είναι εξαιρετικά δύσκολη, με τα σημερινά δεδομένα, ακόμη και η συμμετοχή στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη. Αυτό γιατί το αιμάτωμα που έχει στον αγκώνα, δεν επιτρέπει στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας να εκτιμήσει με σιγουριά αν η ρήξη είναι ολική ή μερική. Ακόμη κι έτσι όμως οι πιθανότητες για να παίξει δεν είναι με το μέρος του.

 


Το ευτύχημα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν θα χρειαστεί να πάει στην Τενερίφη για το ματς της 7ης αγωνιστικής του BCL με 11 παίκτες. Οι επιτελείς της ΚΑΕ επικοινώνησαν με τους ανθρώπους της διοργανώτριας αρχής προκειμένου να διαπιστώσουν αν μπορεί ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να χρησιμοποιήσει τον Μαλίκ Πόουπ. Η απάντηση ήταν θετική αφού οι κανονισμοί της διοργάνωσης προβλέπουν τη συμμετοχή πέντε «homegrown» παικτών, αθλητών δηλαδή που έπαιζαν μπάσκετ στην Ελλάδα μεταξύ 13 και 17 ετών. Από τη στιγμή που οι Έλληνες που έχει στο ρόστερ του πληρούν αυτήν την προϋπόθεση, ο ΠΑΟΚ μπορεί και θα χρησιμοποιήσει το βράδυ της Τετάρτης (21/11, 21:30) επτά ξένους παίκτες.

 


Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αρχίσει το μακρύ ταξίδι της στις 6:30 τα ξημερώματα με ενδιάμεσους σταθμούς την Αθήνα και τη Μαδρίτη και δεδομένου ότι αυτό θα διαρκέσει σχεδόν 14 ώρες, αποφασίστηκε να μην κάνει αύριο προπόνηση στη «Σαντιάγκο Μαρτίν Αρένα».

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ