26.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Πρώτο τεστ στην Κίνα με Ιορδανία

Έχοντας συμπληρώσει δύο μέρες παραμονής στην Κίνα, η Εθνική μας ομάδα θα δώσει σήμερα το πρώτο από τα τρία φιλικά που πρόκειται να παίξει πριν από το τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις 15.00 αντιμετωπίζει την Ιορδανία στο πλαίσιο του τουρνουά"Atlas", που διεξάγεται στην πόλη Σουτσόου.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει προαναγγείλει ότι σε αυτά τα παιχνίδια θα βάλει τις τελευταίες πινελιές στο παιχνίδι της ομάδας, σκοπεύοντας να τελειοποιήσει κυρίως τον τρόπο με τον οποίον επιτίθεται στο σετ παιχνίδι αξιοποιώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά ταυτόχρονα δοκιμάζοντας και κάποιες άμυνες, που δεν δοκίμασε στα φιλικά επί ελληνικού εδάφους. Ασφαλώς θα δουλευτούν και άλλες λεπτομέρειες και μια πρώτη εικόνα αυτών θα πάρουμε στο παιχνίδι με την Ιορδανία.

Αν η Εθνική μας νικήσει τους Ιορδανούς, θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα στον έναν ημιτελικό του τουρνουά το νικητή του αγώνα της Κίνας με τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο σημερινός αγώνας με την Ιορδανία, αλλά και οι επόμενοι για το τουρνουά "Atlas" θα μεταδοθούν από το κανάλι της FIBA στο youtube (youtube.com/fiba).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ