16.2 C
Athens
Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, 2026

Πρόταση για πρωτάθλημα χωρίς ξένους!

Όλα έδειχναν ότι η σεζόν στο Ισραήλ όδευε προς την οριστική διακοπή της, ωστόσο ο πρόεδρος της λίγκας έβαλε την ύστατη στιγμή στο τραπέζι ένα εναλλακτικό πλάνο, που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ΟΝΕ, προκειμένου να συνεχιστούν οι αγώνες και το φετινό πρωτάθλημα να τελειώσει με κάποιο τρόπο, ο Σάμουελ Φράνκελ πρότεινε οι ομάδες να παραταχθούν στα εναπομείναντα παιχνίδια μόνο με γηγενείς παίκτες και καθόλου ξένους! 

Το πρόβλημα στο Ισραήλ είναι ότι με το που διακόπηκε επ' αόριστον η αγωνιστική δράση λόγω του κορωνοϊού, οι ομάδες άφησαν τους ξένους παίκτες τους να φύγουν εκτός χώρας. Κι αν χρειαστεί να ξαναρχίσουν οι αγώνες, είναι πολύ δύσκολο όλοι αυτοί να επιστρέψουν, δεδομένου και του ότι η κατάσταση από υγεινομικής άποψης παραμένει ρευστή.

Ο Φράνκελ, λοιπόν, πρότεινε να τελειώσει όπως όπως το πρωτάθλημα, μόνο με Ισραηλινούς παίκτες κι αυτό θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της λίγκας, που θα λάβει αποφάσεις, οι οποίες θα εγκριθούν την Παρασκευή στο διοικητικό συμβούλιο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ