17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόβλημα με Σταμάτη και Φλιώνη

Διπλός μπελάς για τον Άρη, αφού οι τραυματισμοί των Δημήτρη Σταμάτη και Δημήτρη Φλιώνη στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Basket League απέναντι στον νεοφώτιστο Χαρίλαο Τρικούπη, αποδείχθηκαν αρκετά σοβαροί. 

Για την ακρίβεια, ο Σταμάτης τέθηκε νοκ άουτ για την 2η αγωνιστική, στην οποία ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, ενώ η παρούσια του Φλιώνη στο εν λόγω παιχνίδι είναι μέχρι στιγμής αμφίβολη και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί εντός των ημερών. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: 

«Ο Δημήτρης Σταμάτης έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού, από τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με το Μεσολόγγι. Ο 24χρονος πλέι μέικερ δεν θα προλάβει τον αγώνα με τον συμπολίτη. Ο Δημήτρης Φλιώνης ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, σύμφωνα με την μαγνητική που έκανε κι αυτός χθες (25/10) και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα. Και οι δύο παίκτες έχουν αρχίσει θεραπείες και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Το σημερινό (25/10) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video. Επί μιάμιση ώρα έγινε ανάλυση των λαθών στο ματς της πρεμιέρας και ο Σάββας Καμπερίδης έκανε τις απαραίτητες επισημάνσεις προς τους παίκτες. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (27/10), με μια προπόνηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ