20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρωτάθλημα στα γήπεδα και μετά προτάσεις αλλαγών!

Η πολυσυζητημένη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ έληξε μάλλον... απότομα, δηλαδή ενώ οι περισσότεροι περίμεναν να τραβήξει σε μάκρος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ο πρώτος που βγήκε από την αίθουσα χωρίς να κάνει δηλώσεις και είπε ότι θα... τα πουν οι επόμενοι.

Επιχειρώντας να βγάλουμε τα βασικά συμπεράσματα, καταλήγουμε στα εξής:

Κατ' αρχάς, δεν πάρθηκε καμία απόφαση παρά μόνο ότι υπάχει γενικευμένη επιθυμία να τελειώσει αναίμακτα το πρωτάθλημα και αμέσως μετά να μαζευτούν οι ιδιοκτήτες και να βάλουν συγκεκριμένες προτάσεις για την επόμενη χρονιά, κυρίως για την διαιτησία.

Εν συνεχεία, ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε ξένους διαιτητές σε αγώνα, ειδικά σε πιθανό ντέρμπι αιωνίων .

Στο δια ταύτα, αναζητείται η φόρμουλα για να τελειώσει η κανονική περίοδος, με Ολυμπιακό παρόντα. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν δείχνουν διάθεση να αποσύρουν την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του κύρους της κλήρωσης των διαιτητών της περασμένης Παρασκευής, ωστόσο η κοινή λογική λέει ότι ο Αναστόπουλος θα παρατείνει το κώλυμά του για να παιχτεί κανονικά η αγωνιστική και μετά... βλέπουμε.

Από τις προθέσεις μέχρι τις πράξεις βέβαια, υπάρχει μακρύς δρόμος, όμως είναι δεδομένο πως ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να διεξαγάγει κανονικά την τελευταία αγωνιστική την Τρίτη και την Τετάρτη. Ακούστηκε μάλιστα ως (νομικό) επίχειρημα ότι ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε, ταυτόχρονα με την προσφυγή, αναστολή εκτέλεσης, οπότε δεν υπάρχει κώλυμα όσον αφορά τη διεξαγωγή της αγωνιστικής. 

Ακόμα πάντως κι αν τελειώσει όπως - όπως το τρέχον πρωτάθλημα, είναι πολλά τα μέτωπα για το επόμενο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ