27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Προσφορές και εισιτήρια για την Φενέρμπαχτσε

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την ιδιαίτερα δύσκολη αυριανή (27/10, 21.30) αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα με προπόνηση σήμερα το απόγευμα, λίγες ώρες μετά την άφιξη από τη Μόσχα και τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παράλληλα, η πράσινη ΚΑΕ φροντίζει για τους φίλους της ομάδας και... εξωαγωνιστικά, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωσή της, αρχίζει μια νέα συνεργασία με το The Mall Athens, "έχοντας ως στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους φιλάθλους της".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναφέρει τα εξής: "Απολαύστε στο The Mall Athens στο 3o & 4o επίπεδο, προνόμια και ειδικές τιμές σε συγκεκριμένα καταστήματα με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας ή του μεμονωμένου εισιτηρίου για τους αγώνες της Euroleague!

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα και τις προσφορές του πατήστε εδώ! "

Τα εισιτήρια με την Φενέρχμπαχτσε και όχι μόνο

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε Dogus (27/10, 21.30), όλους τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της Euroleague, του ματς με τον Προμηθέα Πάτρας (30/10, 19.00) και των καρτών διαρκείας της σεζόν 2017-18 από τα κάτωθι σημεία:

Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

  • Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
  • Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
  • Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).
  • Την ημέρα του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε Dogus (27/10), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και  μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ