21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προς Μόσχα το φάιναλ φορ του 2019!

Του χρόνου το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας θα διοργανωθεί στο Βελιγράδι και το 2019 στόχος είναι να το αναλάβει η Μόσχα. Κάτι που δεν το έκρυψε ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος πήγε στην Αγ. Πετρούπολη για να παρακολουθήσει τις εργασίας του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ κι εκεί είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Αντρέι Περεγκούντοφ. Ο εν λόγω κύριος είναι ο επικεφαλής του πρότζεκτ ανέγερσης του VTB Arena Park, που πρόκειται να κατασκευαστεί στη Μόσχα και αν είναι έτοιμο εγκαίρως, θα φιλοξενήσει σε το μεθεπόμενο φάιναλ φορ.

Το VTB Arena Park είναι στην πραγματικότητα ένας πολυχώρος αθλητισμού και αναψυχής σε μια έκταση 32 εκταρίων στη ρωσική πρωτεύουσα, μέσα στον οποίο θα ανεγερθούν ένα μεγάλο κλειστό γυμναστήριο, η VTB Arena, και άλλες εγκαταστάσεις, ενώ περιλαμβάνει και την πλήρη ανακαίνιση του ποδοσφαιρικού σταδίου της Ντιναμό Μόσχας, που θα πάρει το όνομα του θρυλικού τερματοφύλακα, Λεβ Γιασίν.

"'Όλο και πιο πολλές πόλεις εκδηλώνουν ενδιαφέρον να φιλοξενήσουν το φάιναλ φορ, διότι τους προσθέτει τεράστια αξία. Η Μόσχα αποδεδειγμένα διαθέτει εμπειρία στη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων και θα μπορούσε να διοργανώσει ένα υπέροχο φάιναλ φορ. Ελπίζουμε ότι το VTB Arena Park θα προσελκύσει υποστήριξη από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, έτσι ώστε να φέρουμε το φάιναλ φορ στη Μόσχα. Ελπίζουμε αυτό να συμβεί το 2019", δήλωσε ο Μπερτομέου κάνοντας σαφείς τις προθέσεις του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ