32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Προς βελούδινο διαζύγιο

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους η ΑΕΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, φαίνεται ωστόσο πως μάλλον δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της. Χωρίς να έχει παράπονο από την συμπεριφορά και την παρουσία του μέσα στην ομάδα τη χρονιά που πέρασε, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα προτιμούσε να καλύψει τη θέση "3", όπου αγωνίζεται ο διεθνής φόργουορντ, με έναν παίκτη που διαθέτει διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και φέρεται να έχει εισηγηθεί την αποδέσμευσή του. 

Στο πλαίσιο αυτής της εισήγησης οι διοικούντες την ΑΕΚ θα προσπαθήσουν σε συνεργασία με τον παίκτη να βρουν έναν τρόπο να λύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία που θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές. Και η ΑΕΚ, δηλαδή, να ανοίξει χώρο στο ρόστερ της χωρίς να υποστεί πολύ μεγάλη οικονομική επιβάρυνση και ο παίκτης να μη μείνει ξεκρέμαστος και χάσει τα χρήματα που θα έπρεπε να πάρει την επόμενη σεζόν. Κάτι τέτοιο θα χρειαστεί λίγο χρόνο, ωστόσο, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές, πράγμα που θα βοηθήσει την υπόθεση να κινηθεί πιο γρήγορα.  

Άλλωστε και ο Κώστας Βασιλειάδης, στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει προ ημερών στο basketa.gr, είχε δηλώσει πως όταν κάποια στιγμή φύγει από την ΑΕΚ, θα ήθελε να επιστρέψει στο εξωτερικό, γιατί εκεί νιώθει πιο άνετα, κι αυτό επίσης είναι κάτι που μπορεί να διευκολύνει τα πράγματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ