21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προμηθέας – Γιατράς: Με δάκρυα ανακοίνωσε το «αντίο»! (vid)

Η αγωνιστική είδηση της ημέρας ήταν η νίκη της ΑΕΚ επί του Προμηθέα μέσα στην Πάτρα, αλλά η...βόμβα έσκασε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Ο Μάκης Γιατράς πλησίασε την κάμερα της ΕΡΤ για τις καθιερωμένες δηλώσεις και το κόμπιασμά του αρχικά εκλήφθηκε από αρκετούς ως μια σκέψη για το αν θα έλεγε κάτι για τη διαιτησία, αφού ο Προμηθέας είχε ενστάσεις για την τελευταία απόφαση των διαιτητών και τις τρεις βολές που έδωσαν στον Ντάριλ Μέικον με τις οποίες διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Αλλα ήταν όμως που έφεραν τον κόμπο στο λαιμό του. Και έφεραν και τα δάκρυα. «Τα παιχνίδια τα βλέπετε, ο καθένας κρίνει. Θέλω να πω όμως κάτι άλλο. Είναι πολύ πιθανό αυτό να ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στην Πάτρα. (σ.σ. εννούσε αν τελειώσει η σειρά στο ΟΑΚΑ). Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον τον οργανισμό του Προμηθέα, στον κόσμο το δικό μας και σε όλα τα γήπεδα», είπε και διέκοψε απότομα αφού η συγκίνηση δεν του επέτρεπε άλλα.

Κάπως έτσι, γράφτηκε το τέλος μιας λαμπρής εποχής για τον Προμηθέα. Σε ένα ή, δύο παιχνίδια το πολύ, ο Μάκης Γιατράς θα αποχαιρετίσει αφού έγινε σαφές ότι η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη και σίγουρα όχι της στιγμής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ