21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πριν από το Final Four… Στρασβούργο!

Τη Στρασμπούρ θα βρει μπροστά της η ΑΕΚ στους «8» του BCL, με τη γαλλική ομάδα να προκρίνεται ύστερα από παράταση κόντρα στην Νεπτούνας και να είναι το τελευταίο «εμπόδιο» της Ένωσης πριν από το Final Four.

«Déjà vu», μπορούν να λένε και... γαλλιστί στην ΑΕΚ, αφού στα προημιτελικά του Basketball Champions League, αφού θα βρουν μπροστά τους μία ομάδα από την εν λόγω χώρα, που είχαν αντιμετωπίσει και στην φάση των ομίλων. Ο λόγος γίνεται για τη Στρασμπούρ, η οποία είναι ο τελευταίος αντίπαλος που πρέπει να ξεπεράσει η «Βασίλισσα», πριν από το Final Four της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Βενσάν Κολέ, που έχει στις τάξεις της τους άλλοτε «πράσινους» Ντέιβιντ Λόγκαν και Ζακ Ράιτ, ξεπέρασε με 88-78 στην παράταση το «εμπόδιο» της Νεπτούνας, τσεκάροντας το τελευταίο «εισιτήριο», αφού ξεπέρασε τη διαφορά πέντε πόντων από τον πρώτο αγώνα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Στρασμπούρ είχε κερδίσει και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στην πρώτη φάση, κάτι που μπορεί να αποτελέσε επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Δείτε τα ζευγάρια των προημιτελικών του Basketball Champions League:

Μονακό-Μπάνβιτ
Μούρθια-Καρσίγιακα
Στρασμπούρ-ΑΕΚ
Μπαϊρόιτ-Λούντβιγκσμπουργκ

* Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 27/28 Μαρτίου και η δεύτερη στις 3/4 Απριλίου



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ