22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίντεζης: «Χρειάζεται συγκέντρωση και προσήλωση»

Ο Γιώργος Πρίντεζης εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Πολωνίας κι αναφέρθηκε στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Χαρά μου να βρίσκομαι εδώ και να παίζω άσχετα με τα αποτελέσματα. Είναι μεγάλη μου χαρά και το περιμένω ότι θα στοχεύσουν πάνω μου. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να παίζουμε σαν ομάδα για να κερδίζουμε. Να έχουμε την υγεία μας να προχωράμε».

Για το παιχνίδι με την Πολωνία: «Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια. Φάγαμε εύκολα καλάθια στην αρχή. Η Πολωνία είναι καλή ομάδα, αλλά χωρίς μεγάλο ταλέντο. Κρατάμε την πρόκριση και ότι παίξαμε μυαλωμένα και ψυχωμένα».

Για το αν έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες η Ελλάδα: «Δεν ασχολούμαι με αυτό το ζήτημα. Λογικό είναι να είμαστε δέκτες πολλαπλών σχολίων. Υπάρχουν απαιτήσεις και το καταλαβαίνουμε. Δεν είχαμε την εικόνα που θέλουμε, αλλά παλεύουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε να περάσουμε στους ‘’8’’, στις προηγούμενες διοργανώσεις κάναμε καλό πρώτο όμιλο και μετά δεν παίζαμε καλά. Μπορούμε με συγκέντρωση και χωρίς να αδικήσουμε τους εαυτούς μας».

Για τον αγώνα με τη Λιθουανία: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν μας ταιριάζει. Έχει παίκτες κλειδιά όπως ο Βαλαντσιούνας, ο Μοτιεγιούνας και ο Ματσιούλας που είναι έμπειροι, χρειάζεται συγκέντρωση και προσήλωση κι ετοιμότητα για να τα καταφέρουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ