19.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Πρίντεζης: “Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε”

Ο Γιώργος Πρίντεζης το πίστευε πολύ και φάνηκε και από κάθε του δήλωση και κίνηση όλες τις προηγούμενες μέρες. Η στενοχώρια του μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν μεγάλη και σχεδόν απτή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει άλλωστε την αγάπη του προς την ομάδα του. Μέσα στη στενοχώρια του όμως, εκεί από τα αποδυτήρια στην Κωνσταντινούπολη, έδωσε το σύνθημα ουσιαστικά για τη συνέχεια για τον Ολυμπιακό.

"Είτε χάνεις με έναν πόντο, είτε χάνεις όπως χάσαμε πάντα θα είναι πολύ δύσκολο το κομμάτι αυτό. Παλέψαμε πολύ όλη τη χρονιά για να είμαστε εδώ. Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω. Σίγουρα είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι, ακόμη κι εμείς που έχουμε ζήσει μια δυο επιτυχίες με αυτή την ομάδα, έχουμε καταφέρει μέσα σε 5-6 χρόνια να βρεθούμε τόσες φορές σε φάιναλ φορ και σε τελικούς. Σίγουρα αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι... χάλια να το πω έτσι απλά, αλλά το κεφάλι ψηλα και πρέπει να συνεχίσουμε. Να είμαστε πάλι εδώ του χρόνου και να το διεκδικήσουμε."

Ο Έλληνας φόργουορντ απάντησε άμεσα και εννοείται χωρίς δισταγμό στην ερώτηση αν αισθάνεται περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει η ομάδα του: "Σίγουρα είμαστε πολύ υπερήφανοι. Καλό είναι να κοιτάμε κι άλλα παραδείγματα. Βλέπεις την ΤΣΣΚΑ που έχει φτιάξει μια υπερομάδα εδώ και οχτώ χρόνια με τεράστιο μπάτζετ και έχει πάρει ένα ευρωπαϊκό, η Ρεάλ το ίδιο, η Φενέρ παλεύει τόσα χρόνια και πέρυσι το έχασε στο καλάθι, φέτος το κέρδισε άξια... Στο σπίτι της ένα συν, αλλά δεν θα είμαστε πάντα εμείς ούτε οι έξυπνοι που θα παίζουμε χάλια και θα το κερδίζουμε, ούτε... τι να πω; Αξίζουνε συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλα φτάσαμε ως εδώ. Έτσι είναι η ζωή... Συνεχίζουμε!"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ