26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίντεζης: “Αντιδράσαμε σωστά μετά τον Παναθηναϊκό”

Με ένα χαμόγελο ικανοποίησης ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στη σωστή αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, που έφερε τη νίκη στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπασκόνια. 

"Ήταν μια καλή νίκη. Μετά την ήττα μας από τον Παναθηναϊκό αντιδράσαμε σωστά παίζοντας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε, πάντως, κι αυτό θα το κάνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι", δήλωσε στην κάμερα της NOVA. Και πρόσθεσε:

"Ένα από τα θετικά της ομάδας είναι ότι έχουμε μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να κάνουμε ροτέισον. Σήμερα μπήκε ο Αγραβάνης, έπαιξε πολύ καλά, βοήθησε πολύ. Είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά παίξαμε ως ομάδα και πήραμε τη νίκη".

Ο Πρίντεζης κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του Ολυμπιακού σε σχέση με αυτή που έκανε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Και είπε: "Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια σήμερα. Δώσαμε λίγο μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα και παρόλο που κάναμε κάποια ηλίθια λάθη στην αρχή, καταφέραμε στη συνέχεια να ελέγξουμε το παιχνίδι. Τρέξαμε, πετύχαμε εύκολα καλάθια και είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου κι εκεί δεν ήμαστε κακοί, αλλά δεν αντέξαμε ως το τέλος".

Όσον αφορά τη φετινή προσπάθεια στην Ευρωλίγκα, τόνισε: "Έτσι όπως είναι το σύστημα της Ευρωλίγκας, πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζουμε. Φέτος έχουμε έναν χρόνο εμπειρίας σε αυτό το σύστημα και ξέρουμε ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα τα σημαντικά παιχνίδια είναι στο τέλος της χρονιάς. Στην Ευρωλίγκα, βέβαια, πρέπει να προσέχουμε όλα τα παιχνίδια. Δουλεύουμε ακόμα καλύτερα, πρέπει να κάνουμε καλύτερη συντήρηση και να φτάσουμε ως το τέλος".

Τέλος, απέφυγε να πάρει τη μερίδα του λέοντος για τη νίκη ως μέλος της γραμμής ψηλών του Ολυμπιακού: "Οι ομάδες παίρνουν τις νίκες και όχι οι ψηλοί ή οι κοντοί. Σήμερα όλα τα παιδιά βοήθησαν και όλα πάντα είναι ανάλογα με το τι σου δίνει και ο αντίπαλος"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ