24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ποτ πουρί ευκαιριών

Για Δευτέρα δεν είναι και άσχημη η σημερινή και μας παρέχει ένα ικανοποιητικό ταμπλό με μερικές αξιόλογες περιπτώσεις, πάντα με τις πολλές επιλογές και τις πολύ καλές τιμές του Stoiximan.Gr.

Stoiximan.gr: Ποιος θα είναι ο φετινός Νικητής της Stoiximan.gr Basket League;

Για την Stoiximan.Gr Basket League υπάρχει το ματς στο ΟΑΚΑ με τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό να υποδέχεται το εκπληκτικό φέτος Λαύριο. Ο τρόπος που προσεγγίζει τα παιχνίδια το Λαύριο, σε συνδυασμό με την εκπληκτική κατάσταση του Παναθηναϊκού, μας οδηγεί προς το over ακόμα και στους 154,5 πόντους για 1,87, αν και μπορούμε ν το χαμηλώσουμε και λίγο για μεγαλύτερη σιγουριά.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Αναζητώντας το στήριγμα της ημέρας, που είτε θα μας αυξήσει την απόδοση σε παρολί είτε θα είναι γενικά η κολώνα μας, πάμε στο φτωχό πλην τίμιο 1,20 του Μιλάνο εντός έδρας με την Βανόλι που δεν θα μπορέσει να του προβάλει αντίσταση.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Στο γενικά απρόβλεπτο πρωτάθλημα του Ισραήλ θα πάμε στο ματς Ναχαρίγια - Εϊλάτ, να πάρουμε το διπλό με +5,5 στο 1,65, ποντάροντας στο ποιοτικότερο ρόστερ και το γενικά καλύτερο σύνολο που παρουσιάζουν οι φιλοξενούμενοι.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Θα κλείσουμε με το ρίσκο ενός ακόμα διπλού, έστω και με χάντικαπ για τον φιλοξενούμενο. Θα ποντάρουμε στο ότι η Μόρναρ θα κοντράρει γερά μέσα στην έδρα της Ζαντάρ, θα ανοίξουμε το αβάτζο στους 5,5 πόντους και θα ποντάρουμε στο 1,62.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 

ΣΤΑΝΤΑΡ

Μιλάνο - Βανόλι 1 1,20

ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ

Παναθηναϊκός - Λαύριο over 150,5 1,57

Ναχαρίγια - Εϊλάτ (5,5) 2  1,65

Ζαντάρ - Μόρναρ (5,5) 2 1,62

Ζητάμε τριάδες και τεράδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ