25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποργιόπουλος: «Εάν είμαστε γεροί δεν φοβόμαστε κανέναν»

Οι Ίκαροι Σερρών αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την εντός έδρας ήττα τους από το Χολαργό, αλλά ο Στέργιος Ποργιόπουλος δεν προβληματίζεται.

Εξάλλου, όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ Σερρών, αυτό που πρώτιστα τον απασχολεί είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του τραυματία Γιάννη Κακιούζη: «Πιστεύω ότι η απώλεια του Γιάννη Κακιούζη ήταν τεράστια. Αντέξαμε ένα ημίχρονο. Είμαστε σε μια φάση της προετοιμασίας που είμαστε πιο κουρασμένοι από το Χολαργό, γιατί αυτοί έβαλαν πιο πολλά σουτ, εμείς  έχουμε κάνει πάρα πολύ προπόνηση, ξέραμε ότι θα είμαστε κουρασμένοι, δεν μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, κρατάμε το πρώτο ημίχρονο, γιατί ήμασταν και εννέα πόντους πάνω δύο λεπτά πριν από τη λήξη του ματς. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, σίγουρα στενοχωριέμαι όταν χάνουμε και με τέτοια διαφορά, αλλά ξέρω ότι αυτό που με ενδιαφέρει είναι στις 8 Οκτωβρίου, στην έναρξη του πρωταθλήματος, να είμαστε ξεκούραστοι».

Όσον αφορά στην κατάσταση του τραυματία Κακιούζη, συμπλήρωσε: «Ελπίζω ο Γιάννης να γίνει καλά γιατί μόνο αυτό με ενδιαφέρει, έχει ένα θέμα με το γόνατό του και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Εάν είμαστε γεροί δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στα παιδιά και στη δουλειά που κάνουμε». Μίλησε και για την ομάδα, γενικότερα, προσθέτοντας: « Επαναλαμβάνω, είμαστε πάρα πολύ κουρασμένοι και αυτήν την περίοδο έτσι πρέπει να είμαστε. Να θυμίσω ότι πριν από χρόνια οι Ίκαροι είχαν κερδίσει εδώ τον Κολοσσό Ρόδου, ομάδα Α1 Εθνικής Κατηγορίας, για το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα δεν πήγαν καλά και μάλιστα είχε φύγει ο προπονητής στη μέση της χρονιάς. Εμάς στόχος, επαναλαμβάνω και αυτή είναι η αλήθεια, είναι στις 8 Οκτωβρίου στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε ξεκούραστοι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ