26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποντάρισμα στο «αιώνιο» ντέρμπι

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι εκείνο που τραβάει επάνω του όλα τα βλέμματα στην Ευρώπη.

Και στοιχηματικά δεν θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε κυρίως με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το under 152,5 μοιάζει πολύ πιθανό καθώς αμφότεροι οι αντίπαλοι θα προσπαθήσουν να εξουδετερώσουν τον αντίπαλό τους από την άμυνα. 

Στο Μαυροβούνιο, η Μπουντούτσνοστ θα παίξει με τη Ζαλγκίρις. Οι Λιθουανοί χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη, καθώς μετρούν τρεις εντός έδρας αποτυχίες και δεν αναμένεται να συναντήσουν προβλήματα. Θα ποντάρουμε στο «διπλό» με χάντικαπ 6,5 πόντων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι επιλογές ειδικών στοιχημάτων. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι πολύ πιθανό να επιτρέψει στο Νικ Καλάθη να σκοράρει περισσότερο και να πασάρει λιγότερο. Γι' αυτόν τον λόγο θα επιλέξουμε το under 8,5 ασίστ. 

Παράλληλα με το under 10,5 πόντοι του Ουίλιαμς - Γκος καθώς αναμένεται να επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα, καθώς αυτό θα είναι το πρώτο του «αιώνιο» ντέρμπι. 

Αντίθετα, στο over 7,5 πόντων του Ματ Λοτζέσκι έχει αξία το ποντάρισμα, καθώς ο Αμερικανός με βέλγικο διαβατήριο φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Τέλος, έχοντας παρατηρήσει ότι στα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει να εκτελεί την πρώτη επίθεση ο Κιθ Λάνγκφορντ, θα ρισκάρουμε να σκοράρει τον πρώτο πόντο του αγώνα ο Αμερικανός. Άλλωστε ο Καταλανός τεχνικός πέρσι έκανε ακριβώς το ίδιο με τον Λοτζέσκι.

Οι επιλογές μου

Μονό

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός   under 152,5    1,90

Μονό

Μπουντούτσνοστ - Ζαλγκίρις (-6,5)    2   1,90

Ειδικά παικτών

Καλάθης under 8,5 ασίστ    1,87

Ουίλιαμς - Γκος under 10,5 πόντοι   1,87

Λοτζέσκι over 7,5 πόντοι   1,87

Σκόρερ πρώτου πόντου Κιθ Λάνγκφορντ   6,00



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ