23.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ποντάρισμα σε Μπουντεσλίγκα και ΝΒΑ

Από τις διαθέσιμες σημερινές επιλογές ξεχωρίσαμε κάποια σημεία και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Τρίτη αγωνιστική που διεξάγεται σε διάστημα τεσσάρων ημερών στο γερμανικό πρωτάθλημα. Η Λούντβιχσμπουργκ θα παίξει με την Τούμπινγκεν και θα επιλέξουμε τον άσο με διαφορά τουλάχιστον 25 πόντων.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο παιχνίδι της Άλμπα Βερολίνου με την Ουλμ, θα στηρίξουμε τον άσο με 14 ή περισσότερους πόντους διαφορά, καθώς οι πρωτευουσιάνοι θέλουν να... ρεφάρουν την εκτός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Τέλος, θα επιλέξουμε τον άσο της Βούρτσμπουργκ με την Μπαϊρόιτ.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για τα πλέι οφ της Ανατολής, Τορόντο Ράπτορς και Κλίβελαντ Καβαλίερς θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οι Καναδοί είναι ικανοί να αποκλείσουν τους αντιπάλους τους που δεν πείθουν. Ο Λεμπρόν Τζέιμς παλεύει μόνος του. Θα ποντάρουμε στον άσο παρά το χάντικαπ των 6,5 πόντων. 

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στην αναμέτρηση των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς θα πάμε με τον άσο, καθώς η ποιοτική διαφορά είναι σημαντική και γι' αυτόν τον λόγο μπορεί να καλυφθεί το χάντικαπ των 10,5 πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μονό

Λούντβιχσμπουργκ (-24,5) - Τούμπινγκεν     1      1,95

Δυάδα

Άλμπα (-13,5) - Ουλμ    1    1,88

Βούρτσμπουργκ - Μπαϊρόιτ   1    1,83

Μονό

Τορόντο Ράπτορς (-6,5) - Κλίβελαντ Καβαλίερς    1    1,91

Μονό

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (-10,5) - Νιου Ορλίνς Πέλικανς    1    1,88

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ