24.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ποντάρισμα σε Ευρωλίγκα και Γαλλία

Οι δύο από τις τέσσερις επιλογές της χθεσινής (18/1) ημέρας επιβεβαιώθηκαν και σήμερα θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε το ποσοστό μας με αγώνες της Ευρωλίγκας και του γαλλικού πρωταθλήματος, με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας γίνεται στο ΟΑΚΑ, και  ο Stoiximan.gr σας δίνει την ευκαιρία να ποντάρετε στο νικητή με 0% γκανιότα, με τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ να «καίγονται» για το ροζ φύλλο αγώνα. Εμείς όμως θα προτιμήσουμε το under 160,5 καθώς οι άμυνες θα έχουν τον πρώτο λόγο. Στον ισπανικό «εμφύλιο», η Μάλαγα θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρωλίγκας κι αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να νικήσουν. Στη Βιτόρια, η Μπασκόνια θα παίξει με την Αρμάνι Μιλάνο. Χαώδης η ποιοτική διαφορά των δύο αντιπάλων και ο άσος δεν «σπάει». «Εμφύλιος» και στην Κωνσταντινούπολη, με την Εφές να φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε. Το «διπλό» είναι το πιθανότερο σημείο και θα το επιλέξουμε.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη Γαλλία πάντως διεξάγονται αγώνες πρωταθλήματος και σωστά συμβαίνει αυτό, καθώς στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει ούτε μία ομάδα της χώρας. Η Ρεμς θα παίξει εντός έδρας με την Μπουρζ και θα ποντάρουμε στη νίκη της, ενώ στο παιχνίδι της Αντίμε με την Παρί θα πάμε με το «διπλό» το οποίο μάλιστα προσφέρεται σε άκρως ελκυστική απόδοση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετράδα

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας   under 160,5     1,93

Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης    2    1,50

Μπασκόνια - Μιλάνο    1     1,30

Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε    2    1,35

Δυάδα

Ρεμς - Μπουρζ     1    1,80

Αντίμπ - Παρί  2   2,12

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ