23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ποιος να συγκριθεί μαζί του…

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε ένα ακόμα Κύπελλο Ελλάδας και συνέχισε το απίστευτο σερί που τον θέλει να κατακτά ένα τρόπαιο σε κάθε μία από τις 24 τελευταίες σεζόν...

Οι «πράσινοι» αποτελούν την κορυφαία ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού κι έχουν δημιουργήσει ένα ασύλληπτο ρεκόρ που θεωρείται απίθανο να καταρριφθεί στο μέλλον. Παράλληλα, σε μία κακή χρονιά όπως η φετινή, με την ομάδα να μην παίζει καλό μπάσκετ και να μην πείθει με την απόδοσή της, κατάφερε να βάλει στο σακούλι ήδη ένα Κύπελλο και πλέον να έχει μπροστά της και το πρωτάθλημα. 

Αν εξαιρέσει κάποιος την κατάκτηση του Κυπέλλου πάντως, ο Παναθηναϊκός για μία ακόμα φορά είχε προβληματική απόδοση. Ωστόσο σε τέτοια παιχνίδια, η εικόνα μένει στην άκρη.

Αντίθετα, αυτή που είναι άξια αναφοράς, είναι η παρουσία του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» με τα οικονομικά προβλήματα και το πολύ μικρό μπάτζετ σε σχέση με το «τριφύλλι», κατάφερε να παρουσιάσει ένα πολύ οργανωμένο σύνολο.

Παρά το 27-8 στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν τα παράτησε και δεν έφυγε από το γήπεδο, έστω κι αν ένιωσε να αδικείται σε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις στον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε το παιχνίδι και διεκδίκησε τις πιθανότητές του, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε διότι ο Χάτσερ και ο Γκος είχαν «σκάσει». Αν υπήρχε ένας τρίτος πόλος, τότε ίσως ολοκληρωνόταν η έκπληξη.

Επιστρέφοντας στους νικητές, ο Νικ Καλάθης ακόμα και με πρόβλημα στο πέλμα είναι κομβικός, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ απέδειξε ότι όταν είναι υγιής παραμένει ένας πολύ μεγάλος σκόρερ...

Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφει το ενδιαφέρον του στο εντός έδρας παιχνίδι της Παρασκευής (22/2) με τη Χίμκι.

Ένας αγώνας που οι «πράσινοι» πρέπει να πάρουν ούτως ώστε να διατηρήσουν τις μαθηματικές τους ελπίδες για είσοδο στα playoffs.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ