24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ποιοι σφυρίζουν στον πέμπτο τελικό

Οι Αναστόπουλος, Κορομηλάς και Μάνος είναι οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον πέμπτο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που θα κρίνει και τον τίτλο στην stoiximan.gr Basket League. Κομισάριοι της αναμέτρησης θα είναι οι Βιδάλης και Ορφανός.

Όπως ενημέρωσε η ΚΕΔ τους εκπροσώπους των δύο σωματείων που παραβρέθηκαν στο ΟΑΚΑ έγινε ορισμός των τριών διαιτητών, σύμφωνα με την κρίση της επιτροπής, χωρίς να κατατεθεί κάποια ένσταση από τους παρόντες στο άκουσα των ονομάτων μέσα την αίθουσα. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Μάνος Παπαδόπουλος και τον Ολυμπιακό οι Γιώργος Σκινδήλιας, Χρήστος Σταυρόπουλος και Χρήστος Μπαφές.

Δηλώσεις όμως έγιναν κατά την αποχώρησή τους. Ο Γιώργος Σκινδήλιας τόνισε πως "η ΚΕΔ μας εξέπληξε για μία ακόμη φορά κάνοντας ορισμό, ενώ συνεχίζει να παρανομεί μη σεβόμενη τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ". Ενώ ο Μάνος Παπαδόπουλος δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός ήθελε διεθνείς διαιτητές και διεθνείς διαιτητές ορίστηκαν. Ίσως την επόμενη φορά να μας πει και ποιους ακριβώς θέλει. Δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ