19.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

«Πληρώνουν» Champions League και Eurocup

Εξαιρετική και η χθεσινή ημέρα στοιχηματικά καθώς επιβεβαιώθηκαν τρεις από τις τέσσερις επιλογές μας και μάλιστα σε πολύ καλές αποδόσεις. Και σήμερα θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις εξαιρετικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Αρκετά «πλούσιο» το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος μια και διεξάγονται αναμετρήσεις τόσο για το Basketball Champions League όσο και για το Eurocup, με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Μπαϊρόιτ, με την ελληνική ομάδα να «καίγεται» για νίκη. Θα την εμπιστευτούμε. Σημαντικό παιχνίδι και στην Πάνορμο, με την Μπάνβιτ να φιλοξενεί τη Στρασμπούρ. Οι Γάλλοι ταλαιπωρούνται από πολλά προβλήματα και θα επιλέξουμε τον άσο. Στη δύναμη της έδρας θα ποντάρουμε και στο παιχνίδι της Βενέτσια με την Εστουδιάντες.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Τελικό στη Λετονία δίνει ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα παίξει με τη Βέντσπιλς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με νίκη περνάει στην επόμενη φάση. Σε εξαιρετική απόδοση το «διπλό» δεν περνάει απαρατήρητο. Για το ίδιο γκρουπ, η Σαλόν αναμένεται να κάμψει εύκολα ή δύσκολα την αντίσταση της Γκαζιαντέπ. Τέλος, η Λούντβιχσμπουργκ δεν θα συναντήσει αντίσταση κόντρα στην Κάπο Ντ' Ορλάντο και μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 27,5 πόντων.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν για την τελευταία αγωνιστική του Top 16 του Eurocup. Η Άλμπα Βερολίνου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γαλατάσαραϊ και μπορεί να τη νικήσει, ενώ στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, θα ρισκάρουμε επιλέγοντας το «διπλό» της Βιλερμπάν μέσα στην έδρα της Ρέτζιο Εμίλια, στον «τελικό» πρόκρισης ανάμεσα σε Γάλλους και Ιταλούς.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

ΑΕΚ - Μπαϊρόιτ    1    1,36

Μπάνβιτ - Στρασμπούρ   1  1,40

Βενέτσια - Εστουδιάντες    1  1,38

Τριάδα

Βέντπιλς - ΠΑΟΚ   2   2,47

Σαλόν - Γκαζιαντέπ   1   1,36

Λούντβιχσμπουργκ (-27,5) - Κάπο Ντ' Ορλάντο   1   1,87

Δυάδα

Γαλατάσαραϊ - Άλμπα Βερολίνου    2    2,55

Ρέτζιο Εμίλια - Βιλερμπάν   2    2,50



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ